Hygge Menu

Antipasto & Pizza ad Libitum

La Trattoria popolare

TraPo’s Hygge-menu

Alt er klar, og du får både antipasto og pizza ad libitum, når du vælger vores Hygge-menu.

Med TraPo’s Hygge-menu får du mulighed for at udforske hele vores pizza-menu for bare 220,- per person* (Hvis du bestiller bord og betaler i forvejen, får du 10% rabat, hvilket bliver bare 198,- per person).

Hvad får du?

Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver budt velkommen med en omgang antipasto misto og vores lækre brød, så du får stillet den lille sult, imens du vælger hvilken pizza, der skal serveres først.

Hygge-menuen kan vælges hele dagen i restauranten for 220,- per person, men booker du dit bord i bestemt tidsinterval og betaler inden ankomst, sparer du 10% – hvilket vil sige, at du kan spise i halvanden time for bare 198,- per person.

Book bord i forvejen og spar 10%

Bookes bordet i forvejen, kan der vælges mellem seating klokken 17-18.30 og 17.30-19.00 eller 19-20.30 og 19.30-21.00. Det er ikke muligt at ændre disse tidspunkter, hvis I ønsker at benytte tilbuddet med 10% rabat.

Spis med omtanke

Hos TraPo er vi imod madspild, så vi beder jer om kun at bestille de pizzaer, I kan spise, og vi tillader os at påkræve et gebyr på 120,-, hvis der levnes mere end en halv pizza.

*Pizza Scampi (pizza med jomfruhummerhaler) koster kr. 25,- ekstra.

Klar til at booke bord?

Er du klar til at reservere et bord på TraPo? Vi står klar til at byde dig velkommen til, og vi glæder os til at betjene dig!